Kayapınar Özel Eğitim Anaokulu
Fırat Mah. 523 Sk. No20 Diyarbakır Kadın Doğum ve Çocuk Hastahanesi Karşısı / Kayapınar/DİYARBAKIR
0412 5022038

VİZYON

Diyarbakır il sınırları içinde, 3-6 Yaş grubunda özel eğitime ihtiyacı olan çocuğa sahip tüm ailelere ulaşmak, Ailelerin aldıkları eğitimi en etkili biçimde uygulamalarını sağlamak, Erken çocukluk eğitimi alanında Türkiye çapında önder ve rehber olmak.

MİSYON

• Okulumuzda 3 -6 yaş arası özel eğitimli çocuklara sahip ailelere hizmet vermek. Diyarbakır ilindeki tüm özel eğitime çocuğa sahip aileleri özel eğitim konusunda bilgilendirmek, Ailelerin özel eğitimli çocuğu zihinsel, duygusal ve bedensel olarak akranlarının düzeyine ulaştırmak, Diyarbakır´da zihinsel ve otizm alanında açılan ilk bağımsız erken çocukluk eğitim merkezi olmanın özelliği ve sorumluğu ile hep daha iyiye ulaşmak.

Normal

9.00-14.00